keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

STRONG INDEPENDENT WOMEN


Törmäsin netissä ihan mahtavaan tubettajaan, Valeria Lipovetskiin, joka puhuu tosi paljon kehonkuvasta, naisena olemisesta ja itsensä vahvistamisesta. Onhan se diippiä, mutta mun mielestä netissä on ihan tarpeeksi pinnallisten juttujen jauhamista. Valeria sanoi itse, että häntä mietityttää se logiikka, että katsojia on eniten pinnallisissa videoissa vaikka hän saa eniten palautetta syvällisistä videoista.

Roxy1

Olen myös lukenut kaksi kirjaa kahdelta upealta vahvalta naiselta.

Ensimmäinen on Diane von Furstenbergin "The Woman I Wanted to Be". Hän kirjoittaa paljon hänen äidistään joka selvisi keskitysleireistä ja miten se auttoi häntä itseään laittamaan asioita perspektiiviin oman elämänsä aikana (ja yleisesti naisena). Niin paljon ja niin vähän on muuttunut toisesta maailmansodasta, että pisti miettimään miten iso valta omalla suhtautumisella ja positiivisuudella on. Jos sade olisi vastoinkäymisiä, pärjää vain pujottelemalla pisaroiden välistä. 

Toista kirjaa Lena Dunhamilta "Not That Kind of Girl" kuvailisin aika suorasanaiselta sinkkunaisen muistelmana :D Nauroin paljon, ja oli aika tragikoomista miten paljon pystyin samaistumaan deittimaailman rumiin puoliin ja muutenkin ihmisten kohteluun eri suhteissa.

Roxy2

Mun ensimmäinen muisto naisena olemisesta taitaa olla siitä kun olin täyttänyt neljä. Mun kolmas veli oli juuri syntynyt, ja pohdin jos on parempi olla nainen vai mies. Totesin, että ei, miehet joutuu armeijaan niin näin on hyvä olla :D


- Roxy

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat kuvat! Rakastuin tohon paitaan ♥_♥
    Itsekin mietin pienenä et millaista olisi olla mies, mut ajatus ei jotenkin tuntunut kivalta omassa pääkopassa. Naisena on ihan hyvä olla, vaikka joutuukin kokemaan kuukautiset. Mutta pystyvätkö miehet vuotamaan verta viikon kuolematta? ;)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥